Mad til bryllupet

Mad

 

Ideen bag denne menuopsætning er at lade fantasien og progressiviteten herske, lad dig overraske og inspirere! Vores succeskriterium er, at det der kommer på tallerkenen er veltilberedt og ligger godt på tungen, klar til endnu en mundfuld!

 

Forretter:

 

Havtaske ***

– bacongele – røg – tranebær – kokos

 

Cocktail **

– rejer – avokado – sort rogn – iceberg – citron

 

Skovdue ***

– mandel – blomkål – rugbrød

 

Saltbagt rødbede **

– gedeost – svesker – lakrids

 

Suppe *

– hvad kunne du tænke dig ??

 

Hovedretter:

 

Sprængt Vildsvin *

– hokkaido – blåbær – pæresmør – krumme – anis

 

Din Torsk *

– vinterkål – bacon – grov sennep – hasselnødder – svesker

 

Dådyr ***

– dadel – chokolade – kroket – pommes parisienne – rødkål

 

Oksefilet **

– bearnaisecreme – kartoffel – rødbede – pastinak – oliven

Desserter:

 

Ristet Chokolade Brioche ***

– pecan/karamel iscreme – æblesmør

 

Mousse **

– hvid chokolade – dadeltomat – honning – granulat

 

B ’n B *

– creme anglaise – chokolade – brød

 

Trifli *

– honningkage – mascarpone – portvin – bær

 

Lun tærte ***

– marcipan – blåbær – pistacer – creme

 

MICHELIN-GUIDE, HOROSKOP ELLER HVAD ER DET MED DE STJERNER??

 

Det Mindre
stjernestjerne Det Lille
stjernestjernestjerne Det Større end lille

 

3 Stjerner betyder (tit) en dyrere råvare, (men kan også betyde en ekstra mandetime), så når du sammensætter en menu (3 retter), kan du vælge retter med en stjerneog få en mindre pris end hvis du vælger retter med stjernestjernestjernestjerner.

 

1-4 stjerne Her bliver du godt tilfreds 200,-
5-7 stjerne Så er du godt mæt,
men kan stadig danse!
250,-
8-9 stjerne For den delikate tunge,
som ønsker lidt ekstra!
275,-


Design by Made by Thomas.